STIPGELUK

Upcycling tweedehands servies

WELKOM BIJ STIPGELUK

Wegens omstandigheden is het momenteel helaas niet mogelijk opdrachten aan te nemen.

Welkom op mijn website! Mijn naam is Jannet Hamberg en ik ben het gezicht achter Stipgeluk.  Ik woon in Enschede en heb mijn atelier aan huis.

 

Wil je helemaal op de hoogte zijn van waar ik momenteel aan werk of wat ik allemaal heb gemaakt, volg mij dan op INSTAGRAM onder HUIZE_STIPGELUK, daar laat ik bijna dagelijks zien waar ik mee bezig ben. En onder STIPGELUK zie je een overzicht van mijn (laatste) werk en de borden die ik op voorraad heb.


Op deze site vind je een klein aantal voorbeelden van mijn (wand)borden, herinneringsborden. Mocht je interesse hebben in een bord van mij, neem dan vooral contact met me op, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik werk voornamelijk op bestelling en heb maar een kleine voorraad en een wachtlijst, dus wil je een bord of een schoteltje van mij, dan zal je daar even op moeten wachten.

 

Alle borden worden trouwens tweedehands ingekocht. Wekelijks struin ik kringloopwinkels af, op zoek naar mooie 2dehands borden. Door ze met porseleinverf te bewerken, upcycle ik deze borden en krijgen ze een tweede leven.HERINNERINGSBORDEN OP BESTELLING 

prijs in overleg


WANDBORDEN OP BESTELLING 

vanaf €30 

 

 

  

 

 

 
 


 FUCK IT serie

vanaf €15